Palvelut

Geelilakkaus

Kestolakkauksella (geelilakkaus) tarkoitetaan geelipohjasta lakkausta joka kovetetaan uv/led. uunin alla. sävyjä on laajasti joten varmasti löytyy jokaiselle mieleinen. Kestävyys vaihtelee 3-4vk. Huollossa kaikki lakat poistetaan ja vaihdetaan uusiin, jotem huolto vie hieman enemmän aikaa kuin ensi laitto. Koristemahdollisuudet ovat rajattomat!

Palveluun kuuluu manikyyri ( viilaus, muotoilu, kynsinauhat).

Kestolakkaus yksivärinen 65€ Koristelut 3-15€ riippuen koristeiden määrästä.Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka puret tai omaat heikot kynnet joissa ei syystä tai toisesta kestolakka kestä. Kynnelle rakennetaan pituutta geelin avulla. Kynsistä tulee vahvat ja ne kestävät kulutusta hieman enemmän.

Ensimmäinen laitto 95€, huolto 80€ (koristeet 3-15€). Sisältää manikyyrin poralla.


IBX-System

Ibx on luonnonkynnen hoito. Lohkeilevat ja liuskottuvat kynnet ovat ikävä ongelma.

Kaksiosainen hoitomenetelmä, joka imeytetään lämmön avulla kynsilevyjen väliin. Antaa kynsille suojakerroksen ja korjaa jo alkaneita vaurioita. Tuloksena on vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja suojaa kynttä rasitukselta. Sarjahoitona saadaan parempia tuloksia, mutta huomaat eron jo ensimmäisen kerran jälkeen! Hoito voidaan yhdistää loistavasti kestolakkauksen kanssa, jolloin kynnet saavat paremman suojan. Kynnen pinnalle ei jää mitään ylimääräistä kiiltoa, sillä hoito ohjautuu kynsilevjen väliin. Tämän ansiosta hoito sopii myös terveydenhoitoalalla työskenteleville sekä keittiötyöntekijöille. Ja loistavasti myös miehile.

Hinta alk. 30€


Lycon vahaus

Lycon vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia. Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille.

Vahauksia toteutetaan eri alueille kehoa esim. sääret, kainalot, kasvot, bikiniraja, brasilialainen (naiset), reidet, kädet ym.

Vahaukset alkaen 15€


Suihkurusketus

Norvell on ammattilaisten ja kuluttajien itseruskettava sarja jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteenia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia sekä orgaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustutuloksen ilman oranssiin vivahtavia sävyjä.

Laajojen tutkimusten ja kehitytön tuloksena Norvell on parantanut ihonhoidon tuotteita kehttämällä raaka-aineita jotka eivät ainoastaan elvytä ja ravitse vaan myös edistävät ihon kykyä ylläpitää omaa kosteustasapainoa. Tuotteet ovat dermatologisesti testattu.

Suihkurusketuksen teko tapahtuu hoitolalla. Isommalla porukalla esim seurat, polttari porukat ym voitte tilata rusketuksen ottamalla yhteyttä blanckotka@gmail.com.

Varaamalla suihkurusketuksen lähetän sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka toimia ennen ja jälkeen rusketuksen. Normaalissa rusketuksessa sävy valitaan sinun ihon ja toiveiden mukaan. Kehittymis aika rusketukselle on 20-24 tuntia jolloin tulisi välttää hikoilua, kotitöitä ym.

Suihkurusketus koko vartalolle 45€
Kasvot, dekoltee, kädet 30€
Jalat 30€

Kuva: Marko Laukkarinen
Kuva: Marko Laukkarinen
Vietimme upean kuvaus hetken äijänniemen rannalla. Norvell rapid pikarusketus.
Kuvat: Anni Vartiainen
Kuva: Marko Laukkarinen

Browlift 

Kulmienlaminointi, tuuheutta omille kulmille laminoinnin avulla. Karva asetetaan ylöspäin luoden tuuheamman ulkonäön kulmillesi. Huomioi kuitenkin, jotta Browliftin voi tehdä tulee olla kulmakarvoja omasta takaa. Jos olet epävarma onko palvelu sinulle otathan yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä ratkaisua.

60€

(Palvelu on saatavilla myös lashliftin yhteydessä yhteishintaan 125€)

Lashlift (kestotaivutus)

Kestotaivutus on mahtava katseen avaaja. Siinä omat ripset käännetään geelityynyn avulla. Saatavilla on kolmea eri kaarevuutta joka valitaan omien ripsien mukaan. Taivutus kestää n. 6-8vk, jolloin käsittely voidaan uusia. Ripsien kestovärjäys kuuluu palveluun.

70€


Kasvohoidot

Kasvohoitoja on saatavilla useampia. Osa hoidoista toteutetaan Thalion tuotesarjalla. Thalion on merellinen kasvohoitosarja Ranskasta. Raaka-aineet on tarkoin valittu, ne kerätään merestä meren kasvillisuutta varjellen ja käsitellään heidän omassa laboratoriossaan.

Toisena kasvohoito sarjana on tehokas bdr® Medical Beauty -tuotesarja. Se on erittäin lähellä lääkinnällistä tasoa ja sisältää suuren määrän aktiivisia ainesosia. Tavoitteena on parantaa ihon kuntoa pitkäkestoisesti sekä saavuttaa parhaita mahdollisia tuloksia. Tuotteilla on hyvä siedettävyys ja tuotteissa on mahdollisimman vähän säilöntäaineita ja tuoksuja. Käytettävät raaka-aineet on saatu luonnosta, kasviperäisistä ainesosista, synteettisistä sekä bioteknologisista lähteistä.

Bdr medical kasvohoito sisältää kevyen ihon hapotuksen ja on tehokas, mutta hellävarainen hoito. 89€ (mikrohionta +20€)

Bdr Mikroneulaus

Mikroneulauksella pystytään aktivoimaan ihon uudistumista eri ihoalueilla. Ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita. Ihon uudistuessa juonteet madaltuvat ja ihosta tulee kimmoisampi, epäpuhtaudet vähentyvät. Tulokset ovat heti nähtävillä.

Hoitoon kuuluu happokuorinta, joka valitaan ihon kestävyyden/herkkyyden mukaan. Ensimmäisellä hoitokerralla valitaan matalan tason happo. Alk. 145€ (sarjahoidoista kysy lisää sähköpostitse blanckotka@gmail.com)

Thalion relaxing kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-decoltee hieronnan, päähieronman, naamion ja loppuvoiteet. Ihana rentoutumis hetki sinulle tai vaikka lahjaksi. 80€

Bdr ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kevyen happokuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kevyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Anna mustapäille kyytiä ihon puhdistuksella. Sopii myös nuorelle iholle. 85€

Bdr timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Bdr timattihionta sisältää Low base happokuorinnan. 105€

Thalion timanttihionta toteutetaan Thalion kasvohoitosarjan tuotteilla, ilman happokuorintaa. 85€

Bdr ultraäänipuhdistus on hellävarainen tapa syväpuhdistaa ja kuoria iho. Ultraäänilaitteen avulla ihohuokosista poistetaan epäpuhtauksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Ultraäänen avulla myös tehoaineet saadaan imeytettyä syvälle ihoon ja niiden vaikutus tehostuu. Kasvohoito vilkastuttaa myös ihon verenkiertoa ja ihosta tulee kirkas ja kuulas. Bdr ultraäänipuhdistus sisältää Low Base happokuorinnan. 105€

Thalion ultraäänipuhdistus tehdään Thalion kasvohoitosarjan tuotteilla ilman happokuorintaa. 85€

Hoitolalta löydät myös valikoiman ihonhoito tuotteita mukaan ostettavaksi.


Juhlameikki

Meikki juhliin kuin juhliin, kaasot, pikkujoulut, polttarit. Jos olet koe meikkiä vailla kysy rohkeasti!

Juhlameikki 85€, koe meikki +70€

Kuva:Marko Laukkarinen

Häämeikki

Häämeikkiin sisältyy koe meikki. Koe meikki toteutetaan n. 2vk ennen hääpäivää, jossa katsotaan yhdessä sinulle sopiva meikki. Voit ottaa halutessasi inspiraatio kuvia mukaan. Tilaa häämeikki sähköpostitse tai viestillä niin voidaan sopia koemeikille sopivaa aikaa. Voit tilata minut tekemään meikkiä myös muualle, josta veloitan erikseen.

Häämeikki sisältäen koe meikin 145€.

Koemeikki on hahmotelma/suunnitelma tulevasta meikistä, koemeikkiä ei välttämättä ehditä tekemään loppuun saakka vaan keskitytään esim silmämeikkiin tai pohjaan. Jos haluat koko meikin varaa kyseiselle ajalle juhlameikki.

Katso tarkempia ohjeita Info Morsiammelle sivulta.

Lisää meikki kuvia ja sisältöä voit katsoa Instagram sivuiltani nimimerkillä @blanc_kotka.

Kuvaus/ Kisameikki

Kuva:Marko Laukkarinen
Kuva:Anni Vartiainen
Kuva:Nadi Hammouda

Kisa/ kuvausmeikki 85€