Esittely


Blanc on kosmetologipalveluita ja muita kauneudenhoitopalveluita tarjoava yritys. Nimi Blanc syntyi vahingossa, kun mietin, mikä sopisi minulle. Olen ennen tätä toiminut ravintola-alalla rapiat 10 vuotta ja nimi kuvastaakin vanhaa työnkuvaa sekä aloitusta puhtaalta pöydältä.


Blanc toimii omakotitalon yhteydessä, omassa liiketilassaan erillisellä sisäänkäynnillä.

Blancin toiminnasta vastaa Ninni. Olen valmistunut Kouvolan seudun ammattiopistolta KSAO:lta keväällä 2019 ja tehnyt harjoitustöitä paljon myös koulun ohella. Olen myös käynyt erillisiä koulutuksia, joten sertifikaatteja on kertynyt jo jonkin verran, kuten Norvell suihkurusketus, Lycon vahaukset, Glamlashes lashlift, geelilakkaus ja manikyyri poralla, useamman rakennekynsikoulutuksen.

Tykkään tehdä kynsiä, meikkejä, rusketuksia ja oikeestaan kaikkea mikä tähän alaan liittyy. Tiedon ja oppimisen jano on kova. Kynnet, meikit ja rusketukset on tulleet mulle nyt sellasiksi intohimon kohteeksi, niissä on kiva huomata oma kehitys matkanvarrella. Kasvojen ihonhoito on myös lähellä sydäntä, haluan auttaa ihmisiä jos koetaan ongelmia ihonhoidossa tai halutaan tietoa. Jaan sitä mielelläni myös eteenpäin.

Koen olevani räväkkä ja hyvällä huumorilla varustettu, lempee sielu. (jos näin voi sanoa.) Haluan, että jokainen teistä viihtyisi mun seurassa ja teillä sekä mulla olisi hyvä olla.

Koen olevani myös joustava eli jos sopivaa aikaa ei nettiajanvarauksesta löydy juuri sillon kun sinulle sopii niin aina kannattaa kysyä. Aion kouluttautua vielä lisää ja lisätä palvelutarjontaa pikkuhiljaa.


Toivotan kaikki tervetulleiksi tutustumaan minuun ja Blancin toimintaan! Tervetuloa!

-Ninni