Palvelut

Kestolakkaus

Kestolakkauksella (geelilakkaus) tarkoitetaan geelipohjasta lakkausta joka kovetetaan uv/led. uunin alla. sävyjä on laajasti joten varmasti löytyy jokaiselle mieleinen. Kestävyys vaihtelee 3-4vk. Huollossa kaikki lakat poistetaan ja vaihdetaan uusiin, jotem huolto vie hieman enemmän aikaa kuin ensi laitto. Koristemahdollisuudet ovat rajattomat!

Palveluun kuuluu manikyyri ( viilaus, muotoilu, kynsinauhat).

Kestolakkaus yksivärinen 47€ Koristelut 5-15€ riippuen koristeiden määrästä.


Pulverilakkaus

Pulverilakkaus on verrattavissa kestolakkaukseen. Siinä väri saadaan kynnelle dip powderin avulla. Sormet ”dippaillaan” yksikerrallaan värilliseen pulveriin ja kynnet käyvät vielä led valon alla. Pulverilakkaus sopii erinomaisesti heikommallekkin kynnelle. Kynnestä tulee kovempi ja on verrattavissa rakennekynnen
kovuuteen. Kesto vaihtelee 2-4vk.

Palveluun kuuluu manikyyri (viilaus, muotoilu, kynsinauhat)

Yksiväriset 47€ koristeet 5-15€ riippuen koristeiden määrästä.


Rakennekynnet

Rakennekynnet ovat hyvä vaihtoehto sinulle, joka puret tai omaat heikot kynnet joissa ei syystä tai toisesta kestolakka kestä. Kynnelle rakennetaan pituutta polyacryl-geelin avulla. Kynsistä tulee vahvat ja ne kestävät kulutusta hieman enemmän.

Ensimmäinen laitto 72€, huolto 57€ (koristeet 5-15€). Sisältää manikyyrin poralla.


IBX-System

Ibx on luonnonkynnen hoito. Lohkeilevat ja liuskottuvat kynnet ovat ikävä ongelma.

Kaksiosainen hoitomenetelmä, joka imeytetään lämmön avulla kynsilevyjen väliin. Antaa kynsille suojakerroksen ja korjaa jo alkaneita vaurioita. Tuloksena on vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja suojaa kynttä rasitukselta. Sarjahoitona saadaan parempia tuloksia, mutta huomaat eron jo ensimmäisen kerran jälkeen! Hoito voidaan yhdistää loistavasti kestolakkauksen kanssa, jolloin kynnet saavat paremman suojan. Kynnen pinnalle ei jää mitään ylimääräistä kiiltoa, sillä hoito ohjautuu kynsilevjen väliin. Tämän ansiosta hoito sopii myös terveydenhoitoalalla työskenteleville sekä keittiötyöntekijöille. Ja loistavasti myös miehile.


Lycon vahaus

Lycon vahat on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia. Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille.

Vahauksia toteutetaan eri alueille kehoa esim. sääret, kainalot, kasvot, bikiniraja, brasilialainen (naiset), reidet, kädet ym.

Vahaukset alkaen 25€


Suihkurusketus

Norvell on ammattilaisten ja kuluttajien itseruskettava sarja jossa ei ole sulfaatteja, parabeeneja, gluteenia tai pähkinää. Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanisia sekä orgaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Kaikilla tuotteilla saa luonnollisen rusketustutuloksen ilman oranssiin vivahtavia sävyjä.

Laajojen tutkimusten ja kehitytön tuloksena Norvell on parantanut ihonhoidon tuotteita kehttämällä raaka-aineita jotka eivät ainoastaan elvytä ja ravitse vaan myös edistävät ihon kykyä ylläpitää omaa kosteustasapainoa. Tuotteet ovat dermatologisesti testattu.

Suihkurusketuksen teko tapahtuu hoitolalla. Isommalla porukalla esim seurat, polttari porukat ym voitte tilata rusketuksen ottamalla yhteyttä blanckotka@gmail.com.

Varaamalla suihkurusketuksen lähetän sinulle sähköpostitse ohjeet kuinka toimia ennen ja jälkeen rusketuksen. Normaalissa rusketuksessa sävy valitaan sinun ihon ja toiveiden mukaan. Kehittymis aika rusketukselle on 20-24 tuntia jolloin tulisi välttää hikoilua, kotitöitä ym. Saatavilla on myös pikarusketus jossa kehittymis aika on 1-4 tuntia ja itse päätät tummuus asteen.

Suihkurusketus koko vartalolle 35€
Pikarusketus 40€
Kasvot, dekoltee, kädet 25€
Jalat 25€

Vietimme upean kuvaus hetken äijänniemen rannalla. Norvell rapid pikarusketus.
Kuvat: Anni Vartiainen

Lashlift (kestotaivutus)

Kestotaivutus on mahtava katseen avaaja. Siinä omat ripset käännetään geelityynyn avulla. Saatavilla on kolmea eri kaarevuutta joka valitaan omien ripsien mukaan. Taivutus kestää n. 6-8vk, jolloin käsittely voidaan uusia. Ripsien kestovärjäys kuuluu palveluun.


Kasvohoidot

Kasvohoitoja on saatavilla useampia. Kaikki hoidot toteutetaan bebaré tuotesarjalla. Bebaré on virolainen tuotesarja joka valmistetaan ranskassa omassa laboratoriossa. Tuotteet on kehitetty pohjoismaalaiselle iholle, ja sopivat erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

Rentouttava kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon lämmityksen, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Ihana rentoutumis hetki sinulle tai vaikka lahjaksi. 60€

Ihonpuhdistus sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, kevyen hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Anna mustapäille kyytiä ihon puhdistuksella. Sopii myös nuorelle iholle. 60€

Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Hoito tuntuu miellyttävälle ja ihosi on kirkkaampi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. 70€

Ultraäänipuhdistus on hellävarainen tapa syväpuhdistaa ja kuoria iho. Ultraäänilaitteen avulla ihohuokosista poistetaan epäpuhtauksia tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Ultraäänen avulla myös tehoaineet saadaan imeytettyä syvälle ihoon ja niiden vaikutus tehostuu. Kasvohoito vilkastuttaa myös ihon verenkiertoa ja ihosta tulee kirkas ja kuulas. 70€


Juhlameikki

Meikki juhliin kuin juhliin, kaasot, pikkujoulut, polttarit. Jos olet koe meikkiä vailla kysy rohkeasti!

Juhlameikki 60€, koe meikki +40€


Häämeikki

Häämeikkiin sisältyy koe meikki. Koe meikki toteutetaan n. 2vk ennen hääpäivää, jossa katsotaan yhdessä sinulle sopiva meikki. Voit ottaa halutessasi inspiraatio kuvia mukaan. Tilaa häämeikki puhelimitse tai viestillä niin voidaan sopia koe meikille sopiva aika. Voit tilata minut tekemään meikkiä myös muualle, josta veloitan erikseen.

Häämeikki sisältäen koe meikin 100€